THAILAND 2016

Måndag den 28:e: Så var det dags igen! Min bror Ingvar hade vänligheten att köra över mej till Kastrup. Men överraskningen var att han hade Johan med när han dök upp vid halvelvatiden. Snabb incheckning och sedan till Priority Lounge för att stärka oss inför flygresan. Vi bestämde oss för att bryta traditionen med öl på O´Learys då en stor julöl kostar nästan 100 svenska kronor. En fullsatt Boing 777 ER300 avgick planenligt och flygtiden blev 9 timmar och 45 minuter.

Tisdag den 28:e: Det var lite trafikproblem på motorvägen från flygplatsen men vi var på Stable Lodge innan klockan 8. Inga förändringar av den vänliga servicen utan vi fick våra rum direkt. Johan började med sin dagliga motionsrunda trots att temperaturen var 30 grader. Inköp av toalettartiklar, hårklippning, fotmassage, pedikyr och manikyr för att bli fin inför kvällens äventyr. En nyhet är att man inte kan köpa SIM-kort på 7 Eleven längre utan måste gå på något större varuhus och där måste man visa pass för att dom ska registrera telefonnumret.

Klockan ett var det dags för ännu en test av möjliga förändringar av hotellets drift i och med ägarbytet. Smörrebröd i form av sill och rostbiff, öl och linieakvavit. Precis som vanligt! May hällde med säker hand upp nubbarna så att endast ytspänningen hindrade dom att rinna över.

Klockan 6 kom Paula till hotellet och efter några öl på gräddhyllan gick vi till NEP för att hälsa på dom andra tjejerna. Paula och jag åt en lite sen men bra middag på Det5.

Onsdag den 30:e: En lugn dag som avslutades med Stables utmärkta wienersnitzel. Naturligtvis i sällskap med ett antal Chang.

Fredag den 2:a: På dagen lite massage och den traditionella sillmackan, ölen och en liten pärla. Paula och Pom kom vid klockan sju och sen åkte vi till Family Group och åt deras fantiska barbecue. Ett otroligt utbud för 100 kronor!

Lördag den 3:e: Taxi till Pattaya och incheckning på Areca Evergreen. Vi hann träffa Bengt och Angelina på Harrys innan dom åkte hem. Nya NID och Hartbeat som vanligt men det blev ändå en relativt lugn afton.

Söndag den 4:e: Lunch på Beergarden som tyvärr inte bra för min del. Biff med grönsaker i ostronsås som var otroligt seg men Paula var nöjd med sina val. Lite shopping på Mike´s innan det var dags för lite siesta. Vädret i Pattaya är lite mulet och blåsigt men inte som dom södra delarna, Phuket, Krabi, Koh Samui, etc. 10 provinser har haft kraftigt regn i en veckas tid. 11 döda, 2 saknade och 360.000 drabbade!

Måndag den 5:e: Inte mycket att rapportera. Lite promenerande på Beach Road under dagen, lunch och middag och den vanliga kvällsrundan på nya Nid och LK Metro

Tisdag den 6:e - Fredag 9:e: Ledsen mina vänner. Inga tempel eller andra äventyr att skriva om. Slöa dagar, lite promenader, massage, öl och mat. Pod har stigit i graderna och fått en stjärna till på uniformen. Han har flyttat till Bangkok men kommer till baren då och då.

Lördag den 10:e - Onsdag den 14:e: Jag hade planerat att se flytande marknaden och Sanctuary of Truth men vi fastnade på nya Nid och hade det trevligt med Saa och dom andra damerna.

Lördag den 17:e: Sista kvällen gick finalen i Suzuki Cup där Thailand mötte Indonesien. Jag såg matchen på gräddhyllan men Paula var på stadion iförd landslagströja och matchande örhängen. Seger för Thailand med 2-0 och alla var lyckliga.